Tara lu’ Papura Voda


Avand in vedere ca Curtea constitutionala astazi s-a pronuntat cu privire la OUG nr. 230/2008 referitoare la cumulul pensiei cu salariul, acceptand exceptia de neconstitutionalitate formulata de Avocatul Poporului, in persoana Prof. univ. dr. Ioan MURARU. Ordonana de urgenta cade pe considerente primare, de neconstitutionalitate.

Pe fondul devalorizarii monedei nationale (Leul) in raport cu Euro si Dolarul. Economia nationala nu are unde sa se duca decat in jos.

Avand in vedere si criza economica acuta prin care trece tara, ca raman oamenii fara locuri de munca, incep demonstratii in strada, ca profesorilor nu li s-au marit salariile asa cum li promisesera, sindicatele ameninta cu ample miscari, Guvernul nu intreprinde nici o masura care sa ajute populatia.

Pe principiul „Tara arde si baba se piaptana”, sau „Cum e turcul si pistolul” sa vedem cum mai drege busuiocul Guvernul Boc aceasta exceptie de neconstitutionalitate.

In final pot sa spun ca traim in Tara lu’ Papura Voda si nici nu stiu sa ma bucur sau sa fiu trist ca tot o sa avem pensionari ca o sa cumuleze pensia cu salariul, iar tinerii o sa o fredoneze pe salarii de tot rahatul. Tot aici trebuie facuta o precizare ca mi se pare absolut necesara ca si Domnul Prof. univ. dr. Ioan Muraru este tot pensionar.

Un singur lucru ma intristeaza din toata povestea asta este lucrul urmator: „Unii se trezesc cu puterea in brate si nu stiu ce sa faca cu ea.”.

Site: juridic.ro

Acest articol a fost publicat în Glume, Politica, Stuff și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Tara lu’ Papura Voda

  1. Iordan zice:

    Sunteti de acord cu ordonanta de urgenta care a interzis cumulul pensiei cu salariul in sistemul de stat?

    SONDAJ ONLINE:
    http://www.geocities.com/sondajeopinie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s