Recomand Filmul Disconnect (2012)


Recomand Filmul Disconnect (2012)

Un film super greu, care trebuie urmarit atat de cei mari cat si de cei mici, pentru a se vedea anumite riscuri la care sunt expusi pe de-o parte cei mic si pe de alta parte cei mari. Cum se pot strica relatii, famili si/sau vieti in urma unor contacte online si offline, prin lipsa de comunicare intre membrii familiei fie ei mici sau mari, prin prosta interpretare a unor informatii, prin expunerea prea mare pe mediul online, sau chiar prin furtul de identitate.

Mai multe informatii: cinemagia.ro

Cel mai bun comentariu de pe cinemagia.ro:

alyn.alynpe 11 Septembrie 2013 14:18
Foarte bun filmul!
Un film extraordinar, despre crunta realitate a vremurilor noastre, despre relatiile ce se destrama in lipsa comunicarii, despre copii si oamenii care sunt neintelesi,despre cum iti poti pierde identitatea sau respectiv viata online, despre viata in general, un film pe care daca il intelegi , te va aduce cu picioarele pe pamant si te va trezii la realitate, vei intelege ca in viata comunicarea este totul si ca nu banii sunt cei mai importanti in viata ci familia, persoana/persoanele iubite, un film din care vei intelege , vei incerca sau vei reusii sa-ti iei atentia de la bani, job si restul kkturilor si sa o dai cui merita, familiei, persoanei iubite, copiilor!
Acest articol a fost publicat în Actori, Arta, cinema, Educatie, Filme, Ocult, scams, sex, Spam, Stuff, Tv, Video, Videoclip, Viral și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s